top of page

Aikuisten osteopatia

68€

sisältää alkukartoituksen, tutkimisen ja hoidon. Kesto 45-60 min.

Sopii hyvin sinulle, joka haluat apua akuuttiin tai krooniseen kipuun ja haluat selvittää syyn oireilun taustalla. Hoitoon voi tulla myös ilman erityistä kipuoireilua. Tällöin hoito toimii kehon terveyden ja tasapainon ylläpitäjänä ja voit saada uutta tietoa kehosi toiminnasta.

White Branch

Vauvojen osteopatia, 0-12 kk

63€

sisältää alkukartoituksen, tutkimisen ja hoidon. Hoidon kesto noin 30-45 min.

Sopii erityisen hyvin vauvoille heti syntymän jälkeen tai ensimmäisten kuukausien aikana. Vauvoilla osteopatiasta voi olla apua, jos vauva on erityisen itkuinen, pulauttelee poikkeuksellisen paljon, kärsii uni- tai vatsan alueen ongelmista, pitää päätä tai koko vartaloa vinossa, ei viihdy mahallaan, kärsii motorisista ongelmista tai kehon toispuoleisuuksista. Vauvan voi tuoda hoitoon, vaikkei varsinaista oireilua olisikaan. Tällöin tehdään lempeä synnytyksen jälkeinen tarkastus ja tasapainottava hoito.

Gradient Ocean

Lasten osteopatia, 1-13-v.

63€

sisältää alkukartoituksen, tutkimisen ja hoidon. Kesto 30-45 minuuttia.

Osteopatia sopii kaikenikäisille lapsille. Osteopatialla voi hoitaa lasten erilaisia kehon epätasapaino- ja kiputiloja kuten mm. vatsavaivat, uniongelmat, kasvukivut, motoriset ongelmat ja kehon toispuoleisuudet. 

Candy Cotton

Kotikäynti kahdelle

149€

sisältää matkakulut Suur-Kouvolan alueella, osteopaattisen alkukartoituksen, tutkimisen ja hoidon kahdelle.

Kotikäyntien ajanvaraukset puhelimitse numerosta
050 55 640 17.

Fragile Pampas

Kotikäynti äidille ja vauvalle

145€

sisältää matkakulut Suur-Kouvolan alueella, osteopaattisen alkukartoituksen, tutkimisen ja hoidon äidille sekä vauvalle. Paketti sopii erityisen hyvin ensimmäisen kuukauden aikana synnytyksen jälkeen, mutta palvelun voi tilata myös myöhemmin vauvavuoden aikana.

Äidin keho voi olla rasittunut, väsynyt tai kipuileva raskausajan ja synnytyksen jälkeen ja lisärasitusta voi tulla vauvan kantamisesta ja imetysasennoista sekä vähäisestä unesta. Vauvan kehoon on voinut kertyä kohtuaikana tai synnytyksessä erilaisia jännityksiä ja näitä saadaan lempeällä tavalla purettua osteopaattisessa hoidossa.

Kotikäyntien ajanvaraukset puhelimitse numerosta
050 55 640 17.

Faded Shapes
bottom of page