top of page
Sara kyljellaan 2.jpg

Minusta

Kuka olen, mitä teen ja miten minusta tuli osteopaatti?

Olen Pia, vuonna 2019 valmistunut osteopaatti ja pienen pojan äiti. Kiinnostukseni osteopatiaan heräsi, kun olin vuosia kärsinyt erilaisista niska- ja hartiavaivoista toimistotöitä tehdessäni. Vihdoin monien suositusten jälkeen päädyin osteopaatille hoidattamaan erityisen kipeää niskaani. Olin vaikuttunut hoidon lempeydestä ja tehokkuudesta ja myöhemmin kun eräs hevoshierontakoulun opiskelukaverini ehdotti, että "lähdetään yhdessä opiskelemaan osteopatiaa", oli päätös helppo tehdä! Ennen osteopatian opintoja olen valmistunut tradenomiksi (v. 2004), koulutetuksi hierojaksi (v. 2013) ja ammattitutkinnon suorittaneeksi hevoshierojaksi (v. 2013). 

Osteopatiassa minua kiehtoo eniten sen lempeys ja kokonaisvaltaisuus yhdistettynä tehokkuuteen. Osteopatian avulla voi oppia aina lisää ihmiskehon toiminnasta ja yksikään työpäivä ei ole samanlainen kuin edellinen. Osteopatian avulla olen ymmärtänyt valtavan paljon keho-mieliyhteydestä. On erityisen palkitsevaa, kun huomaa asiakkaan saavan apua kipuongelmaansa tai hän ymmärtää syy-yhteyden mielen ja kehon oireilun välillä.

piawiksten.jpg
Hoidan kaikenikäisiä ihmisiä,

 

mutta erityisen lähellä sydäntäni ovat vauvojen, lasten, raskaanaolevien ja juuri synnyttäneiden hoitaminen. Oman lapsen syntymän jälkeen perheen pienimpien hyvinvointi on noussut tärkeäksi. Lisäksi sain itse osteopatiasta suuren avun raskausajan vaivoihini sekä palauduin vaikeasta synnytyksestä nopeammin kuin olin osannut kuvitella. Uskon, että jos ihmisiä hoidettaisiin osteopatialla säännöllisesti vauvasta lähtien, olisi kehon tila myöhemmin elämässä tasapainoisempi ja kivuttomampi kuin ilman hoitoa. Tunnen suurta iloa ja kiitollisuutta voidessani auttaa perheen pienimpiä ja tätä kautta vaikuttaa koko perheen hyvinvointiin. Jatkokoulutukseni suuntautuvatkin erityisesti vauvojen ja lasten, raskaanaolevien ja synnyttäneiden hoitamiseen. Syksyllä 2020 aloitin kuusivuotisen lasten osteopatian jatkokoulutusohjelman.

Ota yhteyttä

info@osteopaattipiawiksten.fi
puh. 050 55 640 17
 

Kuusankoskella vastaanotto maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin:

 Niskalankatu 4, 45700 Kuusankoski

Myllykoskella vastaanotto torstaisin ja perjantaisin:

Myllykoskentie 20 (Joogasali Huilin tiloissa), 46800 Myllykoski

Varaa aika
bottom of page