top of page
RASKAUS4.jpg

Raskaanaolevat ja synnyttäneet

Keho on raskausaikana suuren muutoksen alla.

 

Nämä muutokset voivat näkyä eri puolilla kehoa erilaisina oireiluina. Osteopatialla voi lempeästi ja tehokkaasti hoitaa raskausaikana kehon kipu- ja epätasapainotiloja. Tyypillisimpiä osteopatialla hoidettavia oireita raskausaikana ovat niska-, hartia- ja selkäkivut, päänsärky, liitoskivut, turvotus, hengitykseen liittyvät ongelmat ja uniongelmat. Osteopatialla voidaan turvallisesti vapauttaa erityisesti lantion alueen jännitystiloja ja tämä omalta osaltaan valmistaa kehoa synnytystä varten.

Synnytyksen jälkeen keho toipuu raskausajasta sekä itse synnytyksestä. Äidin keho voi olla rasittunut, väsynyt tai kipuileva ja lisärasitusta voi tulla vauvan kantamisesta ja imetysasennoista sekä vähäisestä unesta. Osteopatia sopii hyvin tukemaan äidin palautumista synnytyksestä. Lempein tekniikoin tasapainotetaan kehoa, tarkastetaan erityisesti lantion alueen toiminta ja katsotaan, että keholla on edellytykset toimia tasapainoisena kokonaisuutena.

vauva3.jpg

Teen myös kotikäyntejä ja pakettihintana minulla on kotikäynti äidille ja vauvalle.

 

Tämä sopii erityisen hyvin muutaman viikon kuluessa synnytyksestä, kun ei vielä välttämättä halua lähteä vauvan kanssa ulkomaailmaan tai omat voimat eivät vielä mahdollista vastaanotolle siirtymistä. Samalla kotikäynnillä hoidan osteopaattisin tekniikoin sekä äidin että vastasyntyneen vauvan.

Ajanvaraukset kotikäyntejä varten puhelimitse numerosta 050 55 640 17.

bottom of page